Uit ervaring weten de meeste van ons toch wel dat onze geliefde telefoon sneller kapot kan gaan als dat we hadden gehoopt. Je kan je hier vooraf voor verzekeren maar dat kan toch nog best wel duur zijn en niet alles valt onder de garantie. Wanneer het dan toch gebeurt dat je liever jouw telefoon laat repareren dan dat je een nieuwe telefoon wilt kopen, is het wel zo fijn om te weten waar je jouw telefoon kan laten repareren. Je kan natuurlijk zoeken naar telefoon reparatie Den Haag, maar dan zie je door de bomen het bos niet meer.

Garantie

Voordat je op zoek gaat naar een telefoon reparateur is het verstandig om te kijken naar je garantie. Misschien heb je deze nog wel en wie weet valt het onderdeel daar wel in. Ga dus naar de website van het merk dat je hebt en lees alles over de garantie. Zo weet je waar je aan toe bent en kunnen ze je niet gelijk weg sturen als je jouw telefoon wilt laten reparen. Let hierbij wel op dat ze dit vaak niet fijn vinden. Het kan dus zijn dat ze zeggen dat dit onderdeel niet binnen de garantie valt, geef niet gelijk op!

Verzekering

Als je eventuele verzekeringen hebt afgesloten kun je altijd controleren of het daar onder valt. Je kan hierbij denken aan een inboedelverzekering met buitenshuisdekking. Controleer dus de policy en vraag het even na. Misschien dat ze niet het gehele bedrag dekken maar een tegemoetkoming is altijd fijn.

Winkel

De winkel waar je jouw telefoon hebt gekocht hebben ook vaak een reparatieservice. Je kan hier altijd langs gaan om te vragen of jouw telefoon gemaakt kan worden en wat eventueel de kosten daarvoor zullen zijn. Het voordeel hiervan is dat ze betrouwbaarder zijn en je ook garantie behoud op de reparatie. Bij particulieren partijen kan dit anders zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *