Oer-Hollandse wanddecoratie

Als je op zoek bent naar echt Hollandse wanddecoratie, dan zijn wandborden misschien wel iets voor jou. Je kunt ze voor je eigen huis gebruiken, maar natuurlijk ook aan iemand cadeau doen. Wandborden en meer Hollandse cadeaus vind je bij Dutch gift store. Deze site heeft een ruim aanbod aan wandborden en andere decoratie met een Hollands tintje. Leuk voor liefhebbers en toeristen. En je hoeft er niet voor de stad in, je bestelt het gewoon online. En meestal wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Doe het cadeau

Zo’n typisch Hollands decoratiestuk, of het nu een wandbord is of een tulpenvaas of iets heel anders, is een leuk cadeau. Ook voor je personeel bijvoorbeeld. Misschien werk je met een internationaal team aan een project of zijn er tijdelijk internationale werknemers bij je bedrijf. Dan is zo’n Hollands cadeau leuk om te krijgen aan het eind van de periode of aan het eind van het project. Als aandenken aan ons kikkerlandje. Het is dan ook niet gek dat veel grote, internationale bedrijven ook bij Dutch gift store kopen.

Wandborden

Wandborden zijn vrij letterlijk borden voor aan de wand. De meeste zijn dan ook rond. Ze zijn er in verschillende formaten en met verschillende opdrukken. Bijvoorbeeld van Het Meisje met de Parel. Of met Delfts blauwe figuurtjes, zoals de molen in Delfts blauw. Ook vlinders en vogels kun je in verschillende kleuren vinden op de wandborden. En zelfs een paar vierkante tegeltjes. Er zit voor ieders muur wel iets toepasselijks bij.

Snel in huis

De meeste bestellingen worden dezelfde dag nog verzonden. Dan moet je wel voor 3 uur ’s middags bestellen. Bestel je voor meer dan 95 euro, dan hoef je niet te betalen voor de verzending. Anders betaal je hier nog geen 5 euro voor. Bij besteding vanaf 45 euro krijg je een gratis cadeau erbij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *