Je hebt geen andere zonnebrandcrème nodig voor je gezicht en lichaam

Volg niet de mythe dat je een andere factor 30 zonnebrand nodig hebt voor je gezicht en lichaam. In feite is zonnebrandcrème te vinden in een aantal schoonheidsproducten, zoals foundation, vocht inbrengende crème, lipgloss en poeder. Je hoeft alleen maar een enkel zonnebrandproduct te kopen dat zowel je gezicht als je lichaam kan bedekken. Het zal je ook veel geld besparen. Zorg er echter voor dat je een zonnebrandproduct met SPF 30 of SPF 50 krijgt. Dit is het aanbevolen type om te gebruiken, vooral als je make-up gaat dragen.

Kinderen hoeven geen eigen zonnebrandcrème te hebben

Er zijn tal van zonnebrandmiddelen voor kinderen. Om kosten te besparen kun je echter zonnebrand kopen voor je hele gezin. De meeste zonnebrandmiddelen voor kinderen zijn grotendeels bedoeld voor marketingstrategie. Een Australian Gold zonnebrandcrème kan zowel door volwassenen als door kinderen worden gebruikt. Het enige kleine verschil tussen zonnebrandcrème voor volwassenen en kinderen is de geur. Net als het product voor volwassenen, hebben de meeste kinderproducten een hypo allergeniciteit die is ontwikkeld voor de gevoelige huid. Kinderen hebben ongetwijfeld een gevoelige huid, maar worden niet het slachtoffer van een marketingpsychologie die denkt dat er een enorm verschil is in kinderproducten. Een zonnebrandcrème voor volwassenen is prima voor hen.

Zelfgemaakte zonnebrandcrème werkt niet

Sommige personen proberen altijd elke zelfgemaakte trend, zoals zelfgemaakte zeeptrend, zelfgemaakte shampoo, zelfgemaakte vocht inbrengende crème, enz. Nu wil je zelfgemaakte zonnebrandcrème uitproberen. Misschien hebben de andere soorten zelfgemaakte producten voor je gewerkt, maar weet dit voor een feit – zelfgemaakte zonnebrandcrème werkt niet en kan niet werken. Zonnebrandproducten niet zijn gemaakt met vrij verkrijgbare materialen. Je loopt het risico op zonnebrand door ingrediënten zoals plantaardige producten en niet-gecertificeerde chemicaliën te gebruiken. Dus het gebruik van doe-het-zelf zonnebrandcrème lijkt meer op gokken met je huid. Er is geen enkel bewijs dat zelfgemaakte zonnebrandmiddelen werken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *