Bij een goedkoop pakket versturen buitenland, is het van het grootste belang dat je je pakket op de juiste manier labelt en adresseert. Zorg ervoor dat het adres van de ontvanger op het pakket staat en duidelijk zichtbaar is. Vermeld ook de postcode indien van toepassing. Houd er rekening mee dat je ook je adres moet vermelden. Mocht het pakket niet kunnen worden afgeleverd, dan wordt het naar je teruggestuurd. Houd er rekening mee dat sommige aangepaste documenten bovenop je zending moeten worden geplakt. Het is ook een goed idee om de ontvanger en je telefoonnummers en e-mailadres te vermelden. Op die manier kun je worden gecontacteerd als er zich een probleem voordoet.

Opties om uit te kiezen bij het verzenden van pakket naar het buitenland

Er zijn 3 hoofdopties waaruit je kunt kiezen om een ​​goedkoop pakket naar het buitenland te verzenden. Allereerst kun je pakketdiensten kiezen. Voorbeelden van pakketdiensten zijn PostNL, DHL, etc. Bij deze diensten is de kans groot dat je pakket bij de post van de ontvanger aankomt en moet worden opgehaald. De andere opties zijn Express-diensten; bedrijven die deze diensten aanbieden zijn: TNT,UPS,DHL. Deze vervoerders zijn de snelste en hebben een hoge bezorgsnelheid. De laatste is via Mail-it, deze bied een lage service in vergelijking met pakket- en expresdiensten.

De bezorgoptie die je kiest, bepaalt hoe snel je pakket op zijn bestemming aankomt

Wanneer je een pakket naar het buitenland verzendt, moet je er rekening mee houden dat de bezorgoptie die je kiest bepaalt hoe snel je pakket op de plaats van bestemming aankomt. Je moet er niet vanuit gaan dat het pakket de volgende dag bij de ontvanger aankomt, vooral als je niet voor de expresservice hebt gekozen. Afhankelijk van de locatie van de ontvanger kan het minder dan 48 uur duren voordat je pakket wordt bezorgd. Het soort service dat je kiest bepaalt dus hoe snel je pakket bij de ontvanger aankomt. Als je een snelle levering wilt, kies dan voor een expresdienst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *