Hoe maak je je vriendin echt blij?

Als je vriendin de perfecte voor je is, laat haar dan niet wegglippen. Koester je relatie door je vriendin gelukkig te maken en haar de liefde en genegenheid te geven die ze verdient. Ze is een speciaal iemand en ze moet het ook voelen. Dus, hoe maak je je vriendin gelukkig? Hoe zorg je ervoor dat je vriendin zich speciaal voelt? En je vriendin gelukkig maken hoeft niet altijd een gat in je zak te branden. Als ze echt verliefd op je is, zullen zelfs je kleinste gebaren de wereld voor haar betekenen en zal ze blij met je zijn.

Je wilt je vriendin gelukkig maken, maar weet niet waar te beginnen. Je weet hoe blij ze je maakt en wil hetzelfde voor haar doen. Je houdt van haar, maar weet niet hoe je haar kunt laten zien hoeveel ze voor je betekent. Maak je geen zorgen, we hebben je gedekt. Hier zijn een aantal manieren waarop je je vriendin gelukkig kunt maken.

1. Vertel haar dat je van haar houdt

De gemakkelijkste manier om je vriendin blij en opgetogen te maken! Vertel haar altijd dat je van haar houdt en hoeveel geluk je hebt dat je haar in je leven hebt. Laat haar zien hoeveel haar aanwezigheid voor jou betekent. Kijk in haar ogen en vertel haar hartstochtelijk dat je van haar houdt. Als je haar vertelt hoeveel je van haar houdt, zal ze zich gewaardeerd en speciaal voelen.

En je kunt het via de telefoon doen, je kunt een sms sturen om een ​​glimlach op haar gezicht te toveren op een hectische werkdag, of gewoon iets liefs in haar oor fluisteren na een gepassioneerde vrijpartij. Deze eenvoudige gebaren doen wonderen om een ​​verdrietige vriendin zich gelukkig en gewild te laten voelen.

2. Laat schattige notities achter om haar te laten lachen

Leuke briefjes voor haar achterlaten lijkt misschien erg middelbare school, maar meisjes vinden het geweldig als hun mannen iets schattigs voor hen schrijven als verrassing. Je kunt kleine plaknotities achterlaten op haar telefoon of aan het bureau voor haar en zeggen: “bedankt dat je in mijn leven bent” of “je maakt me blij”. Zulke notities zullen haar hart doen smelten en ze zal de hele dag een grote glimlach op haar gezicht hebben.

Plak er een op haar laptop als ze naar haar werk gaat, en geloof ons, ze zal zich geliefd voelen als ze hem opent. Je kunt zelfs een kort liefdesgedicht schrijven en het in haar portemonnee laten. Er zijn veel manieren om je meisje blij te maken door haar schattige briefjes achter te laten!

3. Maak je vriendin blij door haar bloemen te geven of iets dat ze heel leuk vindt

Vrouwen houden van bloemen, dat weten we allemaal. Bloemen zijn niet bedoeld om alleen bij speciale gelegenheden te worden gegeven – je kunt je meisje op elk moment een boeket geven om haar het gevoel te geven dat ze geliefd is. Zulke gebaren zullen haar doen glimlachen en ze zal zich speciaal voelen. Er zijn zelfs speciale rozen voor verschillende gelegenheden die je kunt versturen. Je kunt haar ook spontaan verrassen met iets dat ze heel leuk vindt, zoals acryl nagels of producten voor haar nagels, haar lievelingsparfum, een nieuw sporttruitje, jij kent haar natuurlijk beter dan wij doen ?

4. Verwen je vriendin en laat haar zich speciaal voelen

Hoe gedisciplineerd en onafhankelijk je vriendin ook is, alle vrouwen vinden het heerlijk om in de watten gelegd te worden. Ze laten je misschien niet weten hoe graag ze dat willen, maar het is een van hun geheime wensen. Verwen haar zo veel als je kunt.

Geef haar haar favoriete eten, geef haar massages als haar lichaam pijn doet en verstik haar met kussen. Om je vriendin gelukkig te maken, verwen je haar af en toe met spa-sessies en andere cadeaus zoals sieraden.

5. Pay attention

Als jullie allebei naar het feest van een vriend gaan, laat haar dan niet alleen om met je andere vrienden om te gaan, vooral als ze daar niemand anders kent. Blijf aan haar zijde en zorg ervoor dat ze zich op haar gemak voelt. Besteed aandacht aan haar behoeften, zodat ze zich niet eenzaam of radeloos voelt.

Als ze een slechte dag heeft gehad en zich niet geweldig voelt, moedig haar dan op door dingen te doen waar ze van houdt. Misschien haar favoriete eten bestellen. Misschien is ze niet haar gebruikelijke vrolijke vandaag, dus vraag haar of er iets is dat ze wil delen. Besteed aandacht aan je vriendin zodat ze zich gekoesterd en geliefd voelt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *