De perfecte musthave voor het najaar

Een herfstwandeling door het bos, een filmavond op de bank of je warm houden bij het kampvuur. Er zijn genoeg leuke activiteiten te doen in het najaar maar wat is nou leuker dan kunnen springen op de trampoline in je eigen tuin? Met een trampoline in de achtertuin ben je ook in het najaar voorzien van buitenspeelplezier!

Spring jezelf warm op de trampoline

Trampolinespringen maakt bewegen leuk. Na een hele dag in de schoolbanken is het tijd voor wat buitenlucht en vitamine D. Kleed je wel goed aan, zodat je geen kou vat. De populaire gelijkvloerse UltraFlat trampoline is modern voor in de tuin en zorgt ervoor dat je de hoogste sprongen en coolste trucs kan maken. Of ga voor een klassieker, de ronde trampoline, verkrijgbaar als opstaande trampoline en inground trampoline.

Ook springen in de winter

Ben je van plan de trampoline af te breken en in de schuur te zetten voordat vorst en sneeuw komt? Dit is nergens voor nodig! Een Etan Trampoline is gemaakt van hoge kwaliteit materialen en is weerbestendig. Het is wel verstandig om te checken of de trampoline op een windarme plek staat, zodat deze niet weg waait bij een flinke storm. De trampoline kan zelfs tegen een laag sneeuw, hoe tof! Maak sneeuwengelen op de trampoline of spring en zie de sneeuw alle kanten op vliegen. Gegarandeerd de beste plek om sneeuwballen te gooien!

Onderhoud in de wintermaanden

De trampoline kan dus buiten in de tuin blijven staan, maar doe wel regelmatig een check-up en houdt het weer in de gaten. Zo is het van belang dat je je opstaande trampoline verankert in de grond zodat deze niet wegvliegt. Bovendien, is het belangrijk dat je de trampoline schoon houdt zodat er geen permanente vlekken in komen. Hiervoor dient de trampoline beschermhoes, die beschermd tegen Uv-straling, vuil en regen. Op deze manier wordt de levensduur van jouw trampoline verlengd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *