Het repareren van een oude cabine is veel werk, omdat u moet zoeken naar elk onderdeel van de cabine dat moet worden veranderd of gerepareerd. En zet dan alle materialen en meubels paraat en gebruiksklaar zoals hout, boormachine en een kliko ombouw. Verander eerst de cabinewanden en pilaren voor een betere ondersteuning en ga dan verder met het vervangen van kapotte gloeilampen, ramen, vloeren, ventilatie of daken. Van daaruit kunt u uw hut polijsten om hem insecten werend te maken, ook om hem er als nieuw uit te laten zien.

Het interieur ontwerpen

Nu de buitenkant van uw blokhut er als altijd goed uitziet, moet u de binnenkant versieren. Vervang elke saaie bank en tapijt door iets nieuws, zet misschien de open haard aan om uw nieuwe gerepareerde cabine warm te houden. Versier het zoals u uw hoofdgebouw zou doen, beginnend bij de slaapkamers tot de belangrijkste woonruimtes. Voor de finishing touch, voeg uw reserve- of nieuwe televisies toe aan de cabine en u bent helemaal klaar om allerlei evenementen te organiseren met uw vrienden of familie daar. Vergeet niet om altijd een insecten werend middel op elke hoek van uw hut te plaatsen, insecten en ongedierte kunnen uw hut gemakkelijk beschadigen als het te lang onopgemerkt blijft.

Tips voor het onderhouden van uw hut

Het repareren van uw hut is niet het moeilijkste. Het moeilijkste is om het te behouden. U moet eenmaal per week in uw hut controleren of er iets gerepareerd moet worden, u moet uw open haard schoonmaken om te voorkomen dat de binnenkant van uw hut naar verbrand hout ruikt, u moet uw airconditioning controleren om te zien of het water uw houten wanden niet beschadigd. Ten slotte wilt u uw hele cabine opnieuw polijsten met een insecten werend middel en voor de zekerheid de binnenkant spuiten met een insecten werende spray.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *