Daar ben je toch, zo vroeg in de ochtend

Na veel beloftes aan jezelf heb je het toch gedaan. Je hebt eindelijk die personal training Utrecht aangevraagd en geregeld. En nu ben je lekker bezig. Of, nou ja, je gaat voor de eerste keer toch echt nu. Met de wekker vroeg, klaar om er tegen aan te gaan. Lekker bezig! En daar sta je dan, met goede moed, en je begint met de tips en idee├źn die je hebt gekregen van allinnfitness.nl. Super top. Daar mag je wel even bij stil staan. Nu je er doorheen bent gekomen om te gaan, kun je nu bezig. Maar waar begin je dan? Dat is soms lastig, maar daarom heb je een persoonlijke training geregeld. Het past bij je en wat je wilt, maar uitstel kan nog steeds bestaan, ook al heb je goed nagedacht.

Hoe vecht je tegen uitstel?

Het is heel verleidelijk om toch niet zo erg bezig te gaan met het sporten, ookal ben je er nu wel. Waarom is dat zo moeilijk, dat beginnen? Nou, voor velen voelt het gewoon als te veel werk, of teveel moeite en er bestaat angst dat er te weinig energie is, of dat het uiteindelijk toch niet gaat lukken, en dan is het ontzettend makkelijk om gewoon niet te beginnen, want dan is er ook geen teleurstelling als het niet lukt. Maar door die angst te confronteren, door toch te beginnen en te zien dat het wel kan, kom je al snel van dat uitstelgedrag af.

En nu sporten!

En dan heb je uiteindelijk toch nog gedaan, je bent lekker bezig, bent lekker aan het zweten, hebt een planning waar je jezelf aan houdt, en alles valt langzaam maar zeker toch op zijn plek. Door te beginnen heb je dat aangepakt en nu is er soms nog twijfel, maar elke keer kun je het toch wel weer opzij zetten, want zelfvertrouwen groeit met de dag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *