3 motorkledingstukken waar je niet direct aan denkt

Dat goede motorkleding belangrijk is om fijn de weg op te kunnen, dat wist je waarschijnlijk wel. Dat je veel meer kunt met kleding, dat is niet bij iedereen bekend. Zo zijn er kledingstukken met bepaalde kenmerken waar je heel veel comfort mee kunt ervaren. Daarom is het zeker ook de moeite waard om er eens drie van die items uit te lichten.

1 Het gebruik van onderhandschoenen

Handschoenen gebruik je op de motor om je te beschermen tegen de kou. Ook is het gemakkelijker rijden wanneer je wat meer grip hebt. Bij speciaalzaken zoals Goedhart Motoren vind je altijd een grote collectie. Wie echter weleens last heeft van zweethanden, doet er wel goed aan om ook onderhandschoenen te dragen. Zo blijven je overhandschoenen goed schoon. Het is ook goed om te weten dat je het dus ook niet warmer krijgt als je onderhandschoenen besluit te dragen.

2 Draag verkoelende onderkleding

Ook in de zomermaanden van waarde, is verkoelende onderkleding. Het is wel heel interessant om te weten dat je gewoon je motorpak aan kan in de warme maanden. Het is belangrijk om goed beschermd op pad te gaan, maar je wilt het ook comfortabel houden. Daarom is het zeker ook de moeite waard om verkoelende onderkleding te dragen. Het omgekeerde is overigens ook mogelijk, er bestaat ook verwarmende onderkleding.

3 Waterdichte broeken aantrekken

Het weer speelt altijd een grote rol in Nederland. Vooral als het om neerslag gaat. En als het niet regent, dan kan het vervelend zijn om door de plassen te moeten rijden. Al het water spat dan op en voor je het weet ben je doorweekt en krijg je het ijskoud. In dat opzicht is het dragen van waterdichte broeken altijd een voordeel te noemen. Daarmee voorkom je veel onnodige ellende en blijven je ritjes gewoon leuk en gezellig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *