Voedingssupplementen voor gains

Voedingssupplementen voor gains

Je wil fit worden, spieren kweken, een betere conditie. Een sneller en sterker lichaam. Dat we voldoende moeten sporten en op onze voeding moeten letten weten we over het algemeen allemaal, maar er zijn ook voedingssupplementen die ons kunnen helpen bij het krijgen en behouden van een fitter, gezonder lichaam.

Spieren kweken met magnesium

Magnesium is een mineraal met veel gezondheidsvoordelen. Voor sport specifiek omdat het zorgt voor goed functioneren van spieren en de zenuwen die deze aansturen. Het helpt het bij het vrijmaken van energie uit voeding zodat je energiek je workout in kan gaan. Ook bevorderd het de gezondheid van je hart en bloedvaten, wat van belang is voor het opbouwen van conditie. Maar de gezondheidsvoordelen stoppen niet na al deze voordelen voor je sport. Je krijgt er ook gratis een verhoogde weerstand tegen spanning en stress, gezondere tanden en botten en een beter concentratie vermogen en geheugen bij! Dit ene supplement geeft dus al veel voordelen en is het proberen waard.

Afvallen met kurkuma

Als je sport met het doel om wat af te vallen, kan kurkuma hierbij helpen. Dit kruid helpt bij het stabiel houden van je bloedsuiker en voorkomt hiermee dat koolhydraten uit je voeding als vet word opgeslagen in je lichaam. Daarnaast zorgt de pittigheid van het kruid voor een kleine verhoging van je stofwisseling waardoor je net wat meer calorieën kunt verbranden. Het is ook goed voor je algemene spijsvertering, het ontgift de lever en is goed voor hart en bloedvaten door het verlagen van je slechte cholesterol en het versterken van de bloedvaten.

Groenlipmossel voor de longen

Van groenlipmossel worden ook voedingssupplementen gemaakt. De groenlipmossel heeft een ontstekingsremmende werking, maar wat zo speciaal is aan dit supplement met ontstekingsremmende werking, is dat het effect heeft op de longen. Bij sporters met astma of inspanningsastma kan dit supplement de longfunctie significant verbeteren.

Deze supplementen zijn echte aanraders en zijn makkelijk verkrijgbaar bij De Kurkuma Specialist.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *