Wat is het perfecte cadeau voor je vriendin?

Het vinden van het perfecte cadeau voor je vriendin is niet altijd even makkelijk. Je hebt nu waarschijnlijk bijna alles aan je liefje gegeven. Daarom is het niet meer zo eenvoudig om originele cadeaus te bedenken. Gelukkig kunnen wij je helpen!

Een kort overzicht van de mooiste en origineelste cadeaus voor je vriend(in).

1. Als ze van muziek houdt: Wereld uit, muziek aan: een draadloze oortelefoon.

Hierdoor kan ze haar hele wereld afsluiten zodat niemand haar lastig valt terwijl ze naar haar favoriete muziek luistert.

2. Voor jou schatje die het altijd druk heeft!

Voor de altijd drukke vriendin: een dagje wellness, maar dan net even anders. Geef haar een cadeau voor een kuurdag thuis. Koop een badjas, een paar zachte pantoffels en vul je mooie mand met heerlijke lichaamsverzorgingsproducten. Denk aan: een bubbelbar,  een gezichtscrème die ze graag wilde proberen, heerlijke badschuim en noem maar op. Zo kan ze haar eigen thuisspa-moment creëren op het moment dat het haar uitkomt en moet ontspannen. Met een beetje hulp van jou.

3. Nagelproducten om haar eigen gelnagels te maken

Dit vinden wij persoonlijk nog wel het leukste cadeau van allemaal. Koop haar producten om haar eigen gelnagels te maken zodat ze niet meer de deur uit hoeft om haar nagels te laten doen. Koop bijv. gelnagel producten van Urban Nails, dan zit je altijd goed. Vergeet zeker geen goede gel lamp te kopen om producten goed te laten drogen.

4. Is je vriendin sportief: Schrijf jullie in voor een hardloopwedstrijd.

Staat hardlopen al lang op haar verlanglijstje? Dan is het tijd. Schrijf je (vooraf!) in voor toffe en echte run. Geef haar een mooie sportbeha of schoenen en de nodige accessoires en start met trainen. Jullie kunnen het!

5. Een zelfgemaakte geheugenbank.

Klein budget maar groot hart en veel herinneringen? Koop een grote voorraadpot en vul deze met jullie mooiste herinneringen. Koop een pak papier met verschillende prints, knip de hartjes uit en schrijf je mooiste momenten erop of alle redenen waarom ze je beste vriendin is. Tranen van geluk ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *