Een trotse vader draagt zijn kind zo

Een trotse vader draagt zijn kind zo

Een baby kun je ok verschillende manieren meenemen op bezoek, naar het park of gewoon voor een wandeling om een frisse neus te halen. Je zou de baby gewoon kunnen tillen of lekker in een kinderwagen of buggy leggen. Maar je kunt een baby ook dragen in een draagzak, bijvoorbeeld in een Ergobaby draagzak. En ik ben van mening dat dit de leukste en fijnste manier is. Ik leg je graag uit waarom.

Lekker knuffelen

Een van de grootste voordelen van een draagzak, is dat het voelt alsof je de hele dag knuffelt met je baby. Of zo lang als je de baby draagt in de draagzak. In een draagzak zit de baby tegen je borst aan. Je bent constant in contact met elkaar. Dat geeft de baby een gevoel van geborgenheid en voor de drager voelt het ook als een extra lange knuffel.

Handen vrij

Doordat de baby in een draagzak volledig ondersteund wordt door de zak en hier zo veilig in zit dat er niks mee kan gebeuren, houd jij je handen lekker vrij voor andere dingen. Zo kun je makkelijk multitasken, even wat klusjes doen in huis of gewoon lekker je handen vrij hebben. JE hoeft deze tijd natuurlijk niet productief te maken en kunt je vrije handen ook gebruiken om de afstandsbediening mee vast te houden. Of je kunt alsnog je armen lekker om je baby heen slaan, om de knuffel helemaal af te maken.

Ergonomisch

De naam Ergobaby deed het misschien al vermoeden, maar draagzakken worden gemaakt en ontworpen om ergonomisch te zijn. Er wordt gelet op zowel baby als drager. De baby zit in een natuurlijke en gezonde houding, met voldoende ondersteuning aan nek en hoofd. Voor de drager wordt rekening gehouden met het verdelen van het gewicht over schouder- en heupbanden en deze banden zijn meestal breed en gemaakt van een zacht materiaal voor extra draagcomfort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *