Steeds meer mannen drinken wijn

Je zou het misschien niet direct verwachten maar steeds meer mannen drinken wijn. Niet perse om dat ze geen bier meer drinken, maar steeds meer mannen ontdekken hoe lekker het is bij een barbecue een lekkere stevige rode wijn te drinken. Wellicht een wijn die je los niet snel zou kiezen, kan dit in combinatie met rood vlees een extra smaaksensatie geven. Als we spreken over kwalitatieve wijn, is de wijn van Hoya de Cadenas er één van met een goede prijskwaliteitsverhouding.

Drinken mannen minder bier?

Nu is het niet zo dat mannen minder bier zijn gaan drinken, echter is er daarin wel een toename van de vraag naar speciaal bieren. Het traditionele bierdrinken van één vast merk is daarin wel wat teruggelopen. Steeds meer lokale brouwers hebben hun weg naar de plaatselijke slijterij gevonden en dit slaat dan ook erg aan bij veel bier liefhebbers.

Sterke drank

Daarentegen komen er steeds meer likeurtjes op de markt, een beetje vergelijkbaar met de speciaal bieren. Soms kom je de meest bijzondere smaakcombinaties tegen, die in bepaalde situaties toch nog een onverwacht succes zijn. Alles voor de gezelligheid natuurlijk, vooral in deze tijden van beperkingen waarin de horeca massaal gesloten is, zoekt men de gezelligheid vooral binnenshuis op. Want voor de meeste mannen is er altijd wel reden voor een barbecue helemaal nu de warmere temperaturen zich weer voorzichtig aandienen. Het is ook een leuke manier om iets te doen (vlees bakken) en daarnaast gezellig bij kletsen over die goede oude tijd waarin alles nog mogelijk was.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *