De zomers worden steeds heter en het lekkere weer houdt ook steeds langer aan. Je hebt er daarom tegenwoordig steeds meer plezier van als je je tuin goed voorbereidt voor de zomer begint. Waar moet je niet aan vergeten te denken? Je leest het hier!

Sfeer

Het is natuurlijk vooral leuk als je de zomer door kan brengen in een sfeervolle tuin. Dit is al makkelijk voor elkaar te krijgen door het een en ander leuk aan te kleden. Vaak wordt de kracht van de juiste verlichting onderschat. De juiste lamp op de juiste plek maakt je tuin ’s nachts en ’s avonds een stuk mooier. Plaats daarnaast nog wat schapenhek van Adéquat in je tuin en de zomer kan beginnen!

Barbecue

Een hele belangrijke sfeermaker voor in je tuin is natuurlijk een barbecue. Het is een heerlijke manier van tafelen waarbij je makkelijk voor een grote groep tegelijk eten kan bereiden zonder al te veel stress. Het brengt gelijk een heerlijke sfeer met zich mee waardoor je de hele avond kan genieten van al het moois wat er in je tuin te beleven is!

Loungehoek

Hoe groot of klein je tuin ook is, zorg altijd dat je een zithoekje maakt van in ieder geval wat stoelen en een tafeltje. Zo nodigt het ook voor gasten uit om daar te gaan zitten en heb je zelf ook een heerlijke plek om te gaan zitten en uit te rusten. Indien gewenst kun je er ook nog een heater of warmtelampen bij plaatsen, zodat je er nog vaker gebruik van kunt maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *