De mooiste mannen cadeaus

Voor mannen kan het soms lastig zijn om een leuk cadeau te vinden. Of het nu voor een verjaardag, kerst of vaderdag is, onderstaande cadeaus kunnen altijd. Het is natuurlijk wel zo verrassend om een keer met iets anders als sportsokken of een deodorant setje aan te komen.

Leren accessoires

De armbanden van Cuoio zijn van leer gemaakt en passen om iedere gespierde mannen pols. Je kunt kiezen uit vijf stoere kleuren. Bovendien kun je over de armbanden settings schuiven met cabochons. Het grote assortiment met verschillende stijlen geeft keuze om   eindeloos af te wisselen. Hoe creatief is dat?

Naast armbanden zijn er ook leren sleutelhangers van Cuoio. De sleutelhangers zijn verkrijgbaar in heel veel kleuren en kunnen net zoals de armbanden gecombineerd worden met allerlei settings en cabochons. Zo kun je aan iedere vriend een andere combinatie cadeau geven! De leren accessoires shop je bij sieraden groothandel.

Speciaalbier

De meeste mannen houden van bier. Hoewel de pils vaak rijkelijk vloeit tijdens verjaardagen, is het als cadeau leuker om speciaalbier te geven. De ontvanger kan deze versnaperingen bewaren voor een ander moment om er écht van te genieten. Vaak zijn speciaalbiertjes wat zwaarder en bevatten ze een hoger alcoholpercentage. Dit maakt ze ideaal om er een momentje van te maken en ze goed te proeven. Het is namelijk niet de bedoeling dat je deze ‘naar binnen giet’, of er veel van achter elkaar drinkt.

Er bestaan duizenden verschillende merken en soorten speciaalbier. Zo zijn er een aantal Nederlandse, zoals van Dutch Bargain. De vrolijke verpakkingen zijn al leuk om te geven, laat staan de inhoud. Zo hebben ze zelfs speciaalbier met ‘kokos en pandancake’ smaak, of wat dacht je van koffiebier?

Activiteit

Niets is leuker dan samen met je beste maten deelnemen aan een groepsactiviteit. Hoe leuk is het om als verrassing voor een verjaardag of vrijgezellenfeest iets actiefs te gaan doen? Activiteiten waar je aan kunt denken zijn:

  • Een bootje huren en door de grachten van Amsterdam varen (of ergens anders)
  • Klimmen in een klimpark (bijvoorbeeld Klimpark Zeeland Kanoa)
  • Deelnemen aan een bierproeverij
  • Elektrische scooters huren en een dagje touren
  • Meevaren op een rondvaart

Weet jij al wat je gaat cadeau gaat geven aan de mannen in jouw leven?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *