Ook mannen mogen van goede haarverzorging houden

Aangezien haar in wezen dood is, is de hoeveelheid TLC die nodig is om er op zijn best uit te zien verbazingwekkend. En het zijn niet alleen de lokken die behandeld moeten worden; de hoofdhuid heeft het ook nodig. Dus, hoe gaat u om met vettigheid, breuk en productophoping in uw haar? Wat is de meest effectieve aanpak om een ​​terugtrekkende haarlijn aan te pakken? En waar kunt u voor een redelijke prijs terecht voor een kwalitatieve haarstylist als Esther van Maanen? Als mannen hun dertigste en veertigste bereiken, begint hun haar dunner te worden. Gebruik een matte stylingpasta of klei om het dikker en beter controleerbaar te laten lijken. Matte producten absorberen licht en laten het haar er meteen voller uit zien.

Uw kapsel op de juiste plaats en op het juiste moment krijgen

Timing is cruciaal als het erom gaat de volledige aandacht van een kapper of stylist te krijgen. Als u voor het eerste kiest, zal uw kapper hoogstwaarschijnlijk het meest jeugdig en energiek zijn. Het gaat niet alleen om de grote afwerking, zoals de uitdrukking in de badkamer en de slaapkamer gaat. Hoezeer het woord kapsalon zoals de Noir Stockholm ook wordt geassocieerd met vrouwen, mannen kunnen ook dol zijn op een goede haarverzorging, dus het zou een goede gewoonte zijn om hun kapper te bezoeken in hun favoriete kapsalon.

Wat maakt mannenhaar slecht?

Als het op kapsel aankomt, is een van de meest voorkomende fouten die mannen maken het aanbrengen van te veel product. Met een beetje komt u al een heel eind, en als u de producten spaarzaam aanbrengt, krijgt u een natuurlijker uiterlijk terwijl u er niet zwaar en vettig uitziet. Het aanbrengen van shampoo op droog haar en het uitspoelen is de beste techniek om was te verwijderen, gevolgd door nog een keer shampoo aan te brengen. Deze procedure zal helpen om de stof af te breken en uw haar schoon te houden. Mannen denken vaak dat hoe harder we ons haar masseren nadat het is gewassen, hoe sneller het droogt. In werkelijkheid kan een haastige handdoek droogprocedure alleen maar leiden tot breuk, wat vooral slecht nieuws is als uw haar niet zo dik is als het ooit was.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *